Hét méteres hullámok


A magamfajta alföldi gyerek hogyan képzeli el a 6,5-7 méteres hullámokat, hát nyilván úgy hogy bazi nagy falak jönnek ki a partra nekicsapódnak mindennek. Legbelül valami ilyesmire számítottam, habár mások leírásai alapján már körvonalazódott bennem hogy azért nem egészen így klappol ez al álomkép. Valami bazi nagy szélvihar ért a minap a baszk partokhoz, és cseppet felkorbácsolta a vizet. A szörfös előrejelzés két emelet magas hullámokat ígért, és iszonyat erősségű szelet. A szél meg is volt, szakadó esővel vegyítve, viszont a hét méter elmaradt. Legalábbis úgy tűnt, aza baj hogy a hullámok ott voltak csak nem láttuk őket ugyanis a parthoz közeledve megtörnek. A látvány úgy nézett ki, hogy strand nuku, a következő egy kilóméteren iszonyat zavaros tenger 2-3 méteres teljesen szabálytalan habos hullámokkal, azokon túl meg csak azt láttad hogy a tenger nem aza megszokott lapos, hanem olyan mint egy domb. Na az a domb adja ki a hét métert, csak annyira messze van nem tűnik akkorának.





Minden esetre nagyon gyönyörű volt a látvány, hozzá jött az iszonyatos robaj, a szélvihar az eső. Tudnám nézni egész nap... .. .

2 megjegyzés:

Gergely Papp said...

Hali!!
Nagyon klassz képeket csináltál! Szívesen mentem volna én is megnézni, de lázas voltam éppen, remélem nem a Gripe A...
Ha a képeket pénteken csináltad, akkor csak annyit tennék hozzá, hogy a tv szerint péntekre sokat csillapodtak a hullámok csütörtökhöz képest, és szombaton ismét nagyon durvák lesznek! Úgyhogy esökabát fel, pajtás, és irány a part! Hihetetlen durva szél van... Üdv. G.

Norka said...

izé...
köszi, ez asszem csütörtökön volt. És úgy néz ki vasárnapra mondanak valami iszonyat 8ésfél méteres hullámokat. Aznapra Gorberiát terveztem, de majd meglátjuk...

peace